Torsdagstipset: rød og hvit på papp

En rød og en hvit treliter er ukens torsdagstips. Det er mye ræl som tappes i papp, og det er derfor ekstra morsomt å plukke ut noe som smaker bra og kan anbefales.

1963406-1

Geil Riesling Trocken er en helt superduper riesling på boks. Aromatisk og frisk, god fylde, smaksrik vin med sitrus, eple og fersken, streif av grønne urter. Streif av sødme inn, men på den lett tørre siden. Lang ettersmak. Denne måtte jeg smake på nytt etter å ha smakt gjennom en hel rekke andre viner for å sjekke om den virkelig var så god. Det var den! Passer til krabbe og reker.

Geil Riesling Trocken 2016

Varenr. 1963406 i basis (kat. 4) – Pris: Kr. 429 ,-

 

André Brunel holder til i det sørlige Rhône og er en fremtidsretta kar som omtales som en progressiv og brilliant vinmaker som utfordrer tradisjoner samtidig som han stiller relevante spørsmål ved nye trender. Han liker sancerre5077806-1 og Quentin Tarantino-filmer og lager gode viner i alle prisklasser.

André Brunel Les Rives d’Alcion er en fruktig og saftig rødvin på grenache, merlot og carignan med en klokkeren frukt. Bringebær, skogsbær og råsaft på smak, ueiket. En fin friskhet løfter bærfruktigheten og et fast tanninbit i ettersmak strammer den opp. Passer fint til svin og kylling.

André Brunel Les Rives d’Alcion 2016

Varenr. 5077806 i basis (kat. 6) – Pris: Kr. 399 ,-

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: