Et rieslingtips som ikke kan vente

Som noen kanskje har  fått med seg på Instagram og Facebook er jeg på reise i Tyskland. (Hvis ikke så følg gjerne, det kommer mer). Gårsdagens catch of the day var så bra at jeg må dele med en gang. Weingut Rings i Pfalz, folkens. Det er verdt å sjekke ut.
Rings er to sjarmerende unge brødre og en sjarmerende søster. Søskenflokken har fanget essensen av Pfalz og søkke ta hvor godt det er. Dette skal jeg komme tilbake til ved en senere anledning, så for nå blir det bare et lite innsidetips i full fart.

Den enkleste, rimelige gutsweinen Kalkmergel Riesling Trocken 2015 finnes i Norge sammen med to andre i et litt høyere sjikt. Vi smakte ikke disse to, men hvis man tar den generelle høye kvaliteten på de andre vinene i betraktning er disse også bra.

Kalkmergel Riesling Trocken 2015 dufter av fersken og blomster. Sitron-lemonade og fersken på smak, moderat konsentrasjon, men likevel en viss vekt i munnen, krisp, leskende syre og kun 11,5 % alkohol. En god forfriskning man kan drikke masse av.

Bestilles i Vinmonopolets nettbutikk her eller på nærmeste pol.

Kalkmergel Riesling Trocken 2015
Varenr. 2822901 i BU
Pris: kr.175,-
Heyday Wines

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Powered by WordPress.com. av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: