Pollista for september – oktober

Vinmonopolet har nylig sluttet å trykke prislister. Dette begrunnes ut i fra miljøhensyn. Man ønsker å redusere antall lister som kastes, og med det begrense bruk av papir. Det er forståelig. Det er mye papir det er snakk om. Jeg har selv kastet eskevis med prislister i mine år som ansatt i Vinmonopolet. Men det dreier seg om penger. Det skjønner vi jo. Det hadde vært mer redelig å si det enn å gjemme seg bak en hul miljøformulering.

Jeg savner pollista. Jeg ville gladelig betalt en tyvekroning for ei prisliste. Jeg blir så glad når jeg blar i den omfangsrike lista. Noterer ned ting jeg skal bestille umiddelbart og drømmer om det jeg gjerne skulle hatt i kjelleren men ikke har råd til. Uten prislista har jeg ikke oversikt over det som finnes. Jeg kan selvfølgelig gå innom polutsalget og skaffe meg oversikt i hyllene, men det er jo ikke der godbitene ligger skjult.

Jeg har ofte tatt med meg ei prisliste når jeg er ute og reiser. Det vekker bestandig overraskelse hos utenlandske medjournalister og alskens vinprodusenter rundt om i verden over hvilket godt utvalg det er i det lille, snåle monopollandet Norge. Det er det samme store utvalget som gjør utslag på Vinmonopolets popularitet, selv om det streng talt er importørene som tar regninga med lagerhold av det brede sortimentet. Det er merkverdig at polet ønsker å skjule sin bredde.

Pollista ligger i pdf-format hos Vinmonopolets passordbelagte presseside. Det er synd den ligger der, skjult for den vanlige kunde. Jeg oppfordrer derfor polet til å legge den på hovedsiden. Lett synlig og gjerne med et godt brukergrensesnitt som gjør den lett å bla i.

Men fortvil ikke, savner du pollista like mye som meg kan du lese den her. Jeg har lastet opp polets pdf av pollista for september og oktober. God lesning!

Pollista september – oktober 2011
http://viewer.docstoc.com/
var docstoc_docid=”92646040″;var docstoc_title=”Pollista september – oktober 2011″;var docstoc_urltitle=”Pollista september – oktober 2011″;
http://i.docstoccdn.com/js/check-flash.js

En kommentar om “Pollista for september – oktober

Legg til din

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Powered by WordPress.com. av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: