Torsdagstipset: Spennende spanjol


Alén da Istoria kommer fra kooperativet Vitivinicola del Ribeiro i det nordvestre hjørnet av Spania.  Ribeiro og resten av områdene i Galicia bør man være obs på, for her ventes det å komme mye spennende viner i framtida. Vinene er spennende nå også, med druer som er egenartede og spesielle. Alén de Istoria dufter av mørke bær krydret med urter, sort oliven og tobakk. Ren og flott fruktighet, smak av krekling, moreller og blåbær med et delikat urtepreg hele veien. Lekker til sydlanskinspirerte måltider som tapas, brød med tapenade, grillede lammekoteletter eller en saftig kyllingrett.

Alén da Istoria 2009
Varenr. 80385
Pris: kr 128,20
Land/ditrikt: Spania/Ribeira
Druer: 45 % mencia, % 45 souson, 5 % caino, 5 % ferron

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Powered by WordPress.com. av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: