April-tilbud på rød treliter

Når man hører om vintilbud den 1. april kan man jo lure, men dette er helt sant. Boksvinen Ricasoli Mille855 2009 settes ned med 40 kroner fra 399,90 til 359, 90 i hele april. Årsaken til dette er at importøren Vinarius har fått et godt tilbud på et parti med bokser. Vinen tappes fortløpende på bestilling for å sikre friskheten så dette skal ikke være noe gammelt “ræl” man vil bli kvitt.
Ricasoli-familien har holdt sete på sitt slott i Toscana helt siden 1141, og det var ”Jern-Baronen” Bettino Ricasoli som ”fant opp” oppskriften til de berømte Chianti-vinene. Fra midten av 90-tallet har vinhuset jobbet hardt for å heve kvaliteten på sine viner og Brolio Chianti Classico og Formulae er navn som mange vil nikke gjenkjennende til. Mille855 ble lansert i fjor høst for å feire året 1855 da baronen kjøpte eiendommen Barbarello i Maremma. Her er hva jeg skrev om vinen da den kom:
Fyldig og ganske fast vin, uten å virke tørr. Sødmefull frukt med smak av skogsbær som blåbær, krekling og villbringbær, med et hint av mandler og kirsebærsteiner godt integrert. En likandes rødvin på kartong. Allrounder.

Vinen ligger i Bestillingsutvalget, men er å finne på følgende pol. 
Mille855 2009
Varenr. 52943 i Bestillingsutvalget
Pris: kr. 359,90
Land/distrikt: Italia/ Toscana
Druer: 40 % sangiovese, 30 % cabernet sauvignon, 30 % merlot

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Powered by WordPress.com. av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: