Ferden går til…Toscana

Jeg forlater nå høstkjølige Trøndelag til fordel for Toscana. Høst der også, men antakelig en litt annen høst enn her i nord. Et rikholdig program satt sammen av Terranostra skal vise fram et Toscana man ikke kjenner. Det høres veldig spennende ut. Vi skal bo på ekte bondegårder og smake vin selvfølgelig. Olivenolje, safran, produksjon av hamp og ost er også med. Min skostørrelse ville arrangørene også ha tak i slik at jeg fikk passende gumistøvler. Vi skal være ekte bønder i Italia. Hurra! «Hvis du hadde holdt deg hjemme i større grad kunne du opplevd hvordan det var å være bonde i Trøndelag også» mumlet ektemannen fra fjøsdøra. Men han smilte da han sa det.
Noen vakre bilder fra Siena lagt ut på Flickr av Terranostra kan du se her.

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: