Hilsen fra Sør-Afrika

I hui og hast sjekker jeg inn med noen bilder fra Sør-Afrika. Jeg er på ferie med min kjære denne uka og neste og har tatt turen til Sør-Afrika og Namibia. Vi har vært en kjapp tur til Stellenbosch der jeg fikk besøkt mine to favoritter Kanonkop og Simonsig, hatt en dag og kveld i vakre Cape Town og drar videre til Namibia i morgen for deretter å tråkle oss nedover med Rovos Rail til Pretoria med stopp i Namibia-ørkenen og Kalahari. Dette er vår tredje tur med toget Pride of Africa og jeg vet det blir god mat og det beste av Sør-Afrikas viner om bord. Jeg gleder meg til å slå av telefonen, logge av og ikke være fanget i internettet de neste ti dagene. Sees senere!

IMG_3863
Det er stor mangel på vann og alle grep gjøres for å spare. Hos Spier i Stellenbosch samler de opp vannet i dusjen mens man venter på riktig temperatur
IMG_3871
Minner om den gang det fantes mye nedbør
IMG_3891
Fenomenal smaking av 19 viner hos min favoritt Simonsig. Skuffet ikke. Artikkel kommer. 
IMG_3933
Båten Pinotage ligger til havn
IMG_3941
No hipsters allowed – eller? Skilt inn til et matmarked
IMG_3949
Struts krever kraftig våpen 

En kommentar om “Hilsen fra Sør-Afrika

Legg til din

  1. Tilbaketråkk: Hilsen fra Sør-Afrika

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Powered by WordPress.com. av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: