Torsdagstipset: Cameleon Malbec Organic 2015

Foto:Vinmonopolet

Dagens kjappe torsdagstips skrives i bilen på vei hjem fra sjefskonsert med Bruce Springsteen i Oslo. Idet vi passerer fylkesgrensa til Sør-Trøndelag titter solen frem og himmelen er bortimot blå. Det blir nok grilling i kveld skal du se. En flaske vin blir det nok også, og da passer det godt at ukens vin er et grillkupp til 125 kroner som finnes på de fleste pol.

Det er alltid morsom å bli overrasket over en vin man ikke har spesielle forventninger til, og som attpåtil ikke koster stort. Bousquet Cameleon Malbec Organic 2015 er en slik vin. Denne argentineren ble drukket til et enkelt grillmåltid av type typisk familiemåltid med pølser, sommerkoteletter og diverse grillkrydderinfiserte greier. Cameleon’en har frisk og ren duft av mørke bær, plomme og moreller. Rund, bløt og fyldig, men ikke uten fasthet i tanninene som gir struktur. God konsentrasjon, ueiket, frisk, saftig syre og smak av plomme og søte boysenbær.

Domaine Bousquet Cameleon Malbec 2015
Varenr. 1751701 – kr. 124,90 i Basis (kat. 4)

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Powered by WordPress.com. av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: