Minichampis som bordkort

Designet er antakelig det mest spennende med denne mini-champisen fra Nicolas Feuillatte. Disse to søte, små flaskene rommer 2 dl og kommer i en tørr utgave (den blå/turkise) og en rosé utgave (den rosa) Slike småflasker har økende popularitet og henvender seg i hovedsak til et ungt? og hipt publikum. Med en hendig liten stropp kan partyfolket sprade rundt med bærbar champis rundt håndleddet. …og kanskje drikke med sugerør i matchende farge.
Et morsomt tips er å bruke disse flaskene som bordkort til juleselskapet. Eller kanskje enda bedre, på nyttårsaften. Blå flaske til gutta, rosa til jentene. Vil garantert slå an.

Nicolas Feuillatte One Four Brut

Varenr.: 43502 – Pris: 128,90 kroner for 20 cl.

Druer: 40% pinot noir og 40% pinot meunier, 20% chardonnay

One Four Brut har en ren og fruktig duft av roser og sommerepler. Mitt eksemplar hadde ikke så mye bobler, men vinen var frisk med smak av overmodne epler og minner faktisk litt om eplecider. Lettdrikkelig.

Denne må bestilles på polet, men lagerføres av enkelte polutsalg. Hvilke kan du se her.


Nicolas Feuillatte One Four Rose

Varenr.: 43501 – Pris: 128,90 kroner for 20 cl.

Druer: 60% pinot noir og 30% pinot meunier, 10% chardonnay

Roséutgaven av One Four har lakserosa farge og duft av bringebærdrops. Vinen er tørr med fin syre. Den er fyldigere enn brut-typen, men heller ikke denne er særlig kompleks. Smaken går i retning av sitrus og syrlige drops. Medium lengde.

Denne må også bestilles på polet, men lagerføres av ganske mange polutsalg. Flere enn brut-utgaven. Hvilke kan du se her.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Powered by WordPress.com. av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: