Tomatsalsa

Enkelt, raskt og kjempegodt tilbehør til grillmat, på grillet loff, til spekemat eller noe i den duren.


3 tomater
1,5 rødløk
1/2 potte koriander (kan sløyfes, men gir en spesiell karakter)
3-4 fedd hvitløk
saft av en lime
en god ss olivenolje
Tomater og løk skjæres i båter og has i en foodprossesor med hakkekniv. Kjør et par runder til det er passende konsistens, dvs passe store biter. Pass på så det ikke blir mos. Tilsett hakket hvitløk og koriander. Press i limesaft og la det gå et par runder til mens du tilsetter olivenolje. La stå kaldt i minst en time slik at smakene blandes godt. Kan oppbevares i kjøleskap i 3-4 dager.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Powered by WordPress.com. av Anders Noren.

opp ↑

Oppdag mer fra I Glasset

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese