En vinkjeller til begjær

Det handler mye om kjærlighet og begjær i Verona. Romeo og Julie utforsket kjærligheten i nettopp denne byen, og det vet ivrige selgere å formidle til turistene. Vi lar oss villig forføre, både av Verona, kjærligheten, våren og gode viner. Et stalltips til vinelskeren som er på besøk i denne vakre italienske kjærlighetsbyen er å ta turen innom Bottega dei Vini (også kalt Bottega del Vino) som ligger i Vicolo Scudo Francia, 3, en sidegate til en av de marmorbelagte hovedgatene i Verona. Restauranten serverer ikke spesielt imponerende mat, det er vinen du går hit for. En vinliste med 3000 varelinjer er ganske imponerende. Hvor mange flasker som fysisk befinner seg i kjelleren er jeg noe usikker på. En difus oversettelse av tall på en hel rekke språk gjorde at jeg noterte 20 000 flasker i notisboken, men det hersker noe usikkerhet omkring sannhetsgehalten i akkurat dette. Der omkring ihvertfall. Kjelleren er imponerende. Flaske på flaske med uimotståelige viner til priser som ikke er avskrekkende. Anbefales!

Hvem får ikke tårer i øynene av en skuff full med DRC?

Det ser kanskje ikke slik ut, men det er system i denne kjelleren.

Her er det noe for enhver smak. Chateau d’Yquem i ymse årganger og Penfold’s Grange på rekke og rad.

En kommentar om “En vinkjeller til begjær

Legg til din

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Powered by WordPress.com. av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: