En vinkjeller til begjær

Det handler mye om kjærlighet og begjær i Verona. Romeo og Julie utforsket kjærligheten i nettopp denne byen, og det vet ivrige selgere å formidle til turistene. Vi lar oss villig forføre, både av Verona, kjærligheten, våren og gode viner. Et stalltips til vinelskeren som er på besøk i denne vakre italienske kjærlighetsbyen er å ta turen innom Bottega dei Vini (også kalt Bottega del Vino) som ligger i Vicolo Scudo Francia, 3, en sidegate til en av de marmorbelagte hovedgatene i Verona. Restauranten serverer ikke spesielt imponerende mat, det er vinen du går hit for. En vinliste med 3000 varelinjer er ganske imponerende. Hvor mange flasker som fysisk befinner seg i kjelleren er jeg noe usikker på. En difus oversettelse av tall på en hel rekke språk gjorde at jeg noterte 20 000 flasker i notisboken, men det hersker noe usikkerhet omkring sannhetsgehalten i akkurat dette. Der omkring ihvertfall. Kjelleren er imponerende. Flaske på flaske med uimotståelige viner til priser som ikke er avskrekkende. Anbefales!

Hvem får ikke tårer i øynene av en skuff full med DRC?

Det ser kanskje ikke slik ut, men det er system i denne kjelleren.

Her er det noe for enhver smak. Chateau d’Yquem i ymse årganger og Penfold’s Grange på rekke og rad.

En kommentar om “En vinkjeller til begjær

Legg til din

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: