Rosinboller med god samvittighet

Disse bollene forsvinner raskere enn Petter Northug i en spurt. Og de er attpåtil sunne. Hvis du da ikke spiser 8-9 på en gang, og det kan fort hende. Jeg lover!
Her er oppskriften:

4 dl melk
50 gram gjær
1 boks cottage cheese
2 ss nøytral olje
2 ss honning
2 ts salt
3 dl rosiner
1 dl hvetekli
ca. 800 gram hvetemel
Rør ut gjæren i lunken melk. Bland cottage cheese, olje, honning, salt, rosiner og kli i en bolle. Tilsett gjærblandingen. Ha i mesteparten av melet. Elt det til en smidig deig. Heves en drøy halvtime. Elt deigen på melet bakebord, og trill runde boller. Etterheves 30 min. Stekes på varmluft 200 grader i 10-15 minutter til de er…tja, ferdigstekte?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: