Hjemmelaget pasta

En hustrig kveld hos Poderi Arcangelo, Toscana for knappe tre uker siden: En gruppe nord-europeiske vinjournalister samler seg på kjøkkenet til mor i huset. Hun skal lage pasta for hånd. Durumhvete, egg, olivenolje, salt – det er alt som skal til, samt et par veltrenede hender som hurtig og nådeløst skaper om en sølete masse til elastisk og myk pastadeig. Imponerende håndverk og smakelig resultat. Blitzene lyner der inne på kjøkkenet, og fotografene trenger seg fram for å ta de beste bildene. Her er et knippe av mine:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggers like this: