Potent besøk

I går da jeg satt på kontoret på stabburet hørte jeg en pussig lyd. Det liksom gnafset og gnagde utenfor. Hva kan det være tenkte jeg? Men jeg hadde en mistanke. Jeg har sett det før. Jeg tok med meg kameraet og listet meg forsiktig ut bursdøra. Jeg har et elggevir hengende over inngangen, og der, helt ytterst på den ene taggen satt det et ekorn og gnafset på hornet. Han kikket på meg, og brisket seg litt for kameraet før han forsvant. For denne gang. Han kommer stadig tilbake for å gnage litt mer. Det må gjøre underverker for gnagerens potens. Hvis det er sant det de sier om reinsdyrhorn og virkningen det kan ha på menn, så må vel det samme gjelde for elggevir? Det blir en aktiv høst for ekorndamene rundt her tenker jeg, for denne ekorngutten har spist mye…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: