En ekte vinkorktavle

Når man elsker vin er det ikke uvanlig at man samler på korker. Jeg har samlet en god stund, og haugen vokser seg stadig større og større. Egentlig har jeg planer om å ha alle korkene i en stor trestamp slik at jeg kan bade i de. Omtrent slik som disse ballene barna kan bade i på lekerommet på Ikea. Men i dag fikk jeg en annen ide. Jeg vil lage en korktavle. En ordentlig vinkorktavle. Det gikk ikke lenge fra tanken var tenkt til jeg var i gang.


Du trenger: 1 stk hobbyplate/sponplate i passe størrelse, trelim, 309 korker, 2 opphengskroker. Fremgangsmåte: Lim smøres utover platen, og korkene limes på i rekker. Legges i press til det er tørt, et par timer. Henges opp på ønsket sted. Enkelt og greit. Jeg har nå ekte vinkorktavle på kontordøra, der hver kork representerer et lykksalig glass med verdens mest vidunderlige drikk.

2 thoughts on “En ekte vinkorktavle

Add yours

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggers like this: