En ekte vinkorktavle

Når man elsker vin er det ikke uvanlig at man samler på korker. Jeg har samlet en god stund, og haugen vokser seg stadig større og større. Egentlig har jeg planer om å ha alle korkene i en stor trestamp slik at jeg kan bade i de. Omtrent slik som disse ballene barna kan bade i på lekerommet på Ikea. Men i dag fikk jeg en annen ide. Jeg vil lage en korktavle. En ordentlig vinkorktavle. Det gikk ikke lenge fra tanken var tenkt til jeg var i gang.


Du trenger: 1 stk hobbyplate/sponplate i passe størrelse, trelim, 309 korker, 2 opphengskroker. Fremgangsmåte: Lim smøres utover platen, og korkene limes på i rekker. Legges i press til det er tørt, et par timer. Henges opp på ønsket sted. Enkelt og greit. Jeg har nå ekte vinkorktavle på kontordøra, der hver kork representerer et lykksalig glass med verdens mest vidunderlige drikk.

2 kommentarer om “En ekte vinkorktavle

Legg til din

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Powered by WordPress.com. av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: