Nå flytter jeg på stabburet!

Ikke fordi det hersker uenighet innad i familien av noe slag (med unntak av søskenkrangel som til tider tar av). Neida, etter årevis med spekulasjoner om hva dette stabburet kan brukes til er det nå i ferd med å skje noenting. Det gjelder å ta alle gårdens ressurser i bruk heter det, og på stabburet er det mange rom som kan brukes. Ett rom er nå snart klart for innflytting. Kårkallen og en kamerat har isolert og lagt panel (billig arbeidskraft er bra), gulvet, med gamle brede gulvbord, har min kjære slipt og jeg har malt og lakket. Elektriker har lagt inn masse strøm, så nå er det snart klart. Dette ene rommet skal bli mitt nye kontor og skrivestue. Her skal det produseres massevis av godt vinstoff får vi håpe. I tillegg skal det være min lille hule der jeg kan komme meg vekk litt. Bare hunden skal få innpass. Kontorseng til den firbente er allerede på plass.

Videre planer er å isolere det andre rommet i 1. etasje. Her skal det være lager. Det er når vi begynner på 2. etasje det begynner å bli spennede. Her skal det bli et slags møterom med bar. Ikke åpen bar eller salg av noe slag (kanskje med unntak av private arrangement og vinprøvinger). Baren, som jeg allerede har døpt “Granbaren” blir en enkel sak med villmarkspanel. 3. etasje skal være uforandret, og her skal nok endel av det “verdifulle” rasket fra de andre rommene lagres. Jeg har også lyst til å blande inn utradisjonelle stabburselementer som glass og stål med det gamle (Kanskje kårkallen ikke ser så lyst på dette men det får stå sin prøve).

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Powered by WordPress.com. av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: