På farta igjen

Da er kofferten pakket for nok en reise. Grytidlig i morgen drar jeg til Perpignan i Sør-Frankrike for å overvære 3èmes Rencontres Mediterraneennes du Muscat. Her skal jeg smake dessertviner laget av muscat tilmorgen, kvelds og kanskje en økt midt på dagen. Et spennende program med smakinger og kulinariske verksted i fire dager. Høydepunktet er Roussillon Dessert Trophy, en europeisk konkurranse der det konkureres om, tja, jeg er ikke helt sikker. Sjokoladedesserter og muscatvin tror jeg. Jeg reiser med det danske landslaget. Heia Danmark! Denne utskremte sjokoladeskribenten kommer tilbake med mer…

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Powered by WordPress.com. av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: