Endelig på nett

I dag har jeg den glede av å ønske meg selv velkommen som blogger. Jeg starter på en lørdag. En dag som er travel fordi uka nesten er slutt. I morgen skal jeg til Portugal. Det er Vinho Verde som står på programmet, og hvis jeg finner tilkoblingsmuligheter er dette en gylden anledning til å komme igang med bloggingen.

For å rapportere om tingenes tilstand akkurat nå så er september en hektisk måned. På vinfronten vil det si mange nye viner og mye reising. I Europa har det vært ferie i august, og alle de vinøse organisasjoner ønsker å vise seg fram i september. Det er herlig slitsomt med alle vinprøvinger i denne høstmåneden.

På landbruksfronten er det også travelt. Alt skal i hus. Avlinger, dyr, redskap. Våre kyr har nå vært hjemme fra fellesbeitet i to uker. Her hjemme beiter de fortsatt ute, for det er mye ettervekst på enga. Det skal forresten bli spennende å melke ikveld, for jeg skal prøve en ny oksygenmaske. Det håper jeg skal hjelpe på min fjøs-allergi. Jeg gir aldri opp kua.

Hjortjakta er i gang. Jeg har foreløpig kun vært ute en tur, uten å se et eneste dyr. Håper å få kommet meg mer ut når elgjakta starter neste uke.

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: