Endelig på nett

I dag har jeg den glede av å ønske meg selv velkommen som blogger. Jeg starter på en lørdag. En dag som er travel fordi uka nesten er slutt. I morgen skal jeg til Portugal. Det er Vinho Verde som står på programmet, og hvis jeg finner tilkoblingsmuligheter er dette en gylden anledning til å komme igang med bloggingen.

For å rapportere om tingenes tilstand akkurat nå så er september en hektisk måned. På vinfronten vil det si mange nye viner og mye reising. I Europa har det vært ferie i august, og alle de vinøse organisasjoner ønsker å vise seg fram i september. Det er herlig slitsomt med alle vinprøvinger i denne høstmåneden.

På landbruksfronten er det også travelt. Alt skal i hus. Avlinger, dyr, redskap. Våre kyr har nå vært hjemme fra fellesbeitet i to uker. Her hjemme beiter de fortsatt ute, for det er mye ettervekst på enga. Det skal forresten bli spennende å melke ikveld, for jeg skal prøve en ny oksygenmaske. Det håper jeg skal hjelpe på min fjøs-allergi. Jeg gir aldri opp kua.

Hjortjakta er i gang. Jeg har foreløpig kun vært ute en tur, uten å se et eneste dyr. Håper å få kommet meg mer ut når elgjakta starter neste uke.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Powered by WordPress.com. av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: