Sjarmerende mini-champagne

Vintipset i dag er en 2-pakning med mini-Lanson Champagne.  To søte, små flasker som hver inneholder 2 dl ekte sjampis kommer i en pen liten eske og er en perfekt liten oppmerksomhet til ham og henne på bryllupsdagen. Dette er akkurat det man trenger til en kjæreste-date eller når man er helt alene og bare vil ha et glass champagne uten å åpne en helflaske.

Roséutgaven har en behagelig mousse i munnen, god fruktighet, smak av rips og rabarbra med en sitrende syre i ettersmak. Den “vanlige” Brut’en er sitronpreget, frisk og sprudlende med streif av kjeks og gule epler. Lekkert!

Lanson Black Label & Lanson Rosé Label 
Varenr. 7647908 (Bestillingsutvalg) – kr. 279,90

Oppdatert oktober 2018

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Powered by WordPress.com. av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: