Sitrusduftende sangria

Hva er vel bedre enn søtlig, sitrusduftende sangria med klirrende isbiter en varm sommerdag i solen?
Sangria er en tradisjonell spansk rødvinsbasert drikk som det finnes utallige oppskrifter på. Lolea Sangria No. 1 er laget på rødvin av cabernet sauvignon og merlot tilsatt sitron, appelsin og litt kanel. Mørkerød på farge, lett perlende og søt, sitrus og et lett dryss kanel dominerer i duften, mens villbringbær, bruspulver og appelsin er fremtredende på smak. Fin friskhet og bare 7 % alkohol gjør den til en lettdrikkelig sommerdrikk. Serveres iskald, gjerne med isbiter og skiver av appelsin og sitron. Ønskes det litt variasjon kan man bruke biter av vannmelon eller honningmelon. Eller hva med å lage en sommercocktail med bringebær, granateple og en dæsj med gin? Mulighetene er mange.
Lolea Sangria No. 1 er i Bestillingsutvalget, men finnes på en rekke polutsalg i sommerhalvåret.
Pr. idag har følgende utsalg varen inne.
Lolea Sangria No 1
Optimum Wines
Varenr. 1202401 i BU – Pris: Kr. 114,90

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Powered by WordPress.com. av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: