Siste-liten gavetips til vinelskeren

Hvis du ennå ikke er ferdig med julegavene og mangler en ting til han eller henne som er interessert i vin (og har tilgang på en iPad) vet jeg akkurat hva du skal få tak i. Det er gjort på få minutter og koster bare 139 kroner.

Jeg snakker om The World Atlas of Wine 7th Edition av Jancis Robinson og Hugh Johnson. Vinatlaset har vært en av de anbefalte vinbøker for både nybegynnere og viderekommende i en årerekke, og den nyeste oppdateringen som kom tidligere i høst har vært etterlengtet. Jeg har tre tidligere versjoner i bokform, og gledet meg til å prøve den digitale utgaven. Jeg ble ikke skuffet. iPad-versjonen er intet mindre enn strålende og på de månedene jeg har hatt den har den blitt uunnværlig. Her har du 400 sider med kartverk, informasjon om verdens vinregioner, nydelige bilder og mulighet til å streke under og ta notater underveis. Alt lagres i smarte notatfiler i boka. Man kan zoome inn på kartene og studere innholdet på en mye bedre måte. På reise er det helt supert å kunne slå opp det man lurer på enten man står midt i en vinmark eller forbereder morgendagens besøk i hotellsengen på kvelden.

Boka kjøpes fra iBooks/iTunes og for å gi den i gave velger du Gift this book og fyller så inn e-postadressen til vedkommende. Helt enkelt!

Under kan du se en video der forfatterne demonstrere boka. Det forundrer meg ikke om det blir en ekstra julegave til deg selv også.

//player.vimeo.com/video/77792125
The World Atlas of Wine iPad Edition from Octopus Publishing on Vimeo.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggers like this: