God Jul!

I dag er det julaften. Jeg er nesten ferdig med alle gjøremål. Huset er julepyntet, og det ser ikke akkurat ut som noe designerhjem som holder seg til den minimalistiske orden. Det er så mange lekre julehjem på blogger og i blader, men hos meg er det nostalgi og julepynt laget av små barnehender opp gjennom årene. Egentlig er det litt morsomt å se de lekre julehjem-bildene på blogg og facebook lagt ut av lærere og barnehagearbeider. Hele desember lar de ungene våre drasse hjem den verst tenkelige hjemmelagde julepynten som vi er nødt til å henge opp, mens de selv kan pynte så fint de bare vil. Men… med en mors øyne er jo nettopp disse tingene gull. Møt noen av mine favoritter…

 
 
Julekjerringa fra Helvet. Hun her skal man ikke bryne seg på.
Den sjenerte nissen som gjemmer seg under et blått ullteppe
Den enøyde, men blide
En hårfin engel som er litt beskjemmet, men smiler tappert. 
En skjeggete nisse, eller er han kanskje forkjølet og veeeldig snørrete?
Engler på benk.
God Jul, kjære leser! 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Powered by WordPress.com. av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: