Sjekk ut ny matblogg

MinMiddag er en splitter ny matblogg som ønsker å spre matglede og fokus på enkle, men sunne oppskrifter. Bloggen skrives av Ingunn som har gitt seg selv en nyttårsutfordring: Legge ut hva hun spiser til middag hver dag i hele 2011. Her er det duket for en mengde middagstips.
Ta en titt!

One thought on “Sjekk ut ny matblogg

Add yours

  1. Tusen takk for at du la ut tips om blogen! Fikk masse trafikk inn på siden fra din blogg! Artig 🙂 Dessverre var jeg ganske syk (influensa og lungebetennelse) i begynnelsen av janaur, så var litt stusslig innhold på bloggen da. Men nå har det tatt seg opp 🙂 Jeg har faktisk blitt litt hekta. Får håpe det ikke går over 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggers like this: