Sjekk ut ny matblogg

MinMiddag er en splitter ny matblogg som ønsker å spre matglede og fokus på enkle, men sunne oppskrifter. Bloggen skrives av Ingunn som har gitt seg selv en nyttårsutfordring: Legge ut hva hun spiser til middag hver dag i hele 2011. Her er det duket for en mengde middagstips.
Ta en titt!

En kommentar om “Sjekk ut ny matblogg

Legg til din

  1. Tusen takk for at du la ut tips om blogen! Fikk masse trafikk inn på siden fra din blogg! Artig 🙂 Dessverre var jeg ganske syk (influensa og lungebetennelse) i begynnelsen av janaur, så var litt stusslig innhold på bloggen da. Men nå har det tatt seg opp 🙂 Jeg har faktisk blitt litt hekta. Får håpe det ikke går over 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Powered by WordPress.com. av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: