Ekte blandevann fra Fever Tree


Hvorfor kjøpe brennevin av ypperste kvalitet for å blande det med dårlig blandevann?

Dette spørsmålet ble stilt av Charles Rolls og Tim Warrillow, mennene bak Fever Tree Tonic Water uten kunstige tilsettningsstoffer.

Vi vet alle at mineralvann inneholder mange kunstige stoffer. Brus er gjerne kunstig farget, kunstig smakssatt og tilsatt kunstige tilsetningsstoffer for at den skal holde seg godt over tid. At disse kunstige stoffene ikke er særlig bra for kroppen vet vi, men alternativene er få og ikke alltid lett tilgjengelige.

Fever Tree Premium Tonic Water ble lansert i Storbritannia i 2005. Navnet Fever Tree er inspirert av cinchona-treet. Barken på dette treet inneholder kinin, en av hovedingrediensene i tonic. Som kjent ble kinin brukt som febernedsettende middel i behandling av malaria.

Fever Tree Tonic Water er laget kun av naturlige ingredienser. Kinin av høy kvalitet hentes fra grensen mellom Kongo og Rwanda, den blandes med rent kildevann og åtte botaniske smaker som blandt annet inkluderer bitre appelsiner (marmelade-appelsiner) fra Tanzania. Boblene er små og kremete, smaken himmelsk. Flaskene kommer i hendig størrelse på 200 ml og prisen er kr. 29,- hos Chez Nous i Trondheim. Ikke billig nei, men kvalitet koster. Kan man bruke noen hundrelapper på god gin, kan man alltids bruke noen tiere på blandevannet. Fever Tree-serien består i tillegg til Tonic av Ginger Ale, Bitter Lemon, Soda Water og Lemonade. Anbefales!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Powered by WordPress.com. av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: