Skal det være en dram?

Det er mange ting som kan legges på sprit i den hensikt å lage en god dram. Så også her. Denne guloransje drikken er laget på orm og skorpion, krydret med ginsengrot. Vi kom over flasken på det russiske markedet i Phnom Penh, Kambodsja, og prutet villig vekk for å få med denne souveniren hjem. Drammen er hjemmelaget, tappet på en gammel brandyflaske uten etikett og korken er forseglet med gul tape. Vår lokale guide fortalte at dette var en vanlig drikk blandt lokalbefolkningen (les: menn) Innholdet er ikke giftig (sies det) og skal være svært potensfremmende. Lyst på en smak?
Posted by Picasa

2 thoughts on “Skal det være en dram?

Add yours

  1. Ja, det er mye rart. I Laos fant vi slike drammer som var laget på orm, skorpion og tigerpeniser. Lot meg ikke friste, men mannen min smakte. Visstnok ikke det beste han hadde smakt 🙂

Leave a Reply

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: