Love X

Valentinsdag, morsdag, søndag – flere anledninger til å være god mot de du er glad i. Nå er det litt sent å komme med vin/gaveanbefaling til akkurat denne Valentinsdagen, men for forelskede par er hver dag som Valentinsdag. Eller, det bør ihvertfall være det. Hva passer da bedre enn bobler for å feire kjærligheten? Love X Prosecco Raboso (#58717 – kr. 119,90) er både romantisk og god. Dette er en italiensk musserende, rosa i fargen og røde lepper presset på etiketten. Den er laget på druene prosecco og raboso, og kommer fra Veneto i det nordlige Italia. Produsent er Casa Vinicola Carlo Botter. Dette er en stor produsent som også har knyttet til seg andre produsenter i andre deler av Italia. Mye av vinene er kjedelige bulk-viner som f.eks. den røde Boheme til 75 kroner flaska som har solgt bra her i Norge. Men ikke alt er kjedelig. Jeg liker prosecco. Ukomplisert og lekent. En vin man kan drikke nårsomhelst, hvorsomhelst og nesten så mye som man vil av. Alkoholprosenten ligger gjerne på 10-11. Love X er fruktig på smak. Her er det bringebærdrops og pære med en gjennomgående passelig høy syre. Hadde det vært en annen årstid hadde jeg anbefalt jordbær. En kurv med norske jordbær, aller helst fra Lensvika og sprudlende prosecco. Man kan da bli forelsket av mindre.

Med Love X ønsker jeg en god dag til alle mødre og elskere i det ganske land, og avslutter med noen ord om kyssing.


Kysset fra en ukjent
Kysset fra en ukjent
det du kan smake bare en gang
prøve fremmede lepper
Vil det føles bedre enn det kjente
det kjære, det vante, det glemte
Kysset fra en ukjent
det du kan smake bare en gang
kjenne en ny smak
Vil det smake bedre enn det kjente
det vante, det glemte
Kyss meg du ukjente
kyss meg bare en gang
gi meg et svar
smaker det bedre enn det kjente?
…det glemte

2 kommentarer om “Love X

Legg til din

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Powered by WordPress.com. av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: