Julestemning fra Hammerfjeld Gård

En liten samling av noen av julens fine øyeblikk. Familien trives godt i skog og mark. Sprakende bål, pølser og varm kakao er faste ingredienser på de fleste av våre turer. Hunden Bacchus får også ei pølse hvis det er til overs, på bildet ser du hans lengtende blikk. Det har vært en kald og snøhvit jul og shetlandsponnien Vanja sto en dag helt hvitrimet i manen. For meg er det heller ingen jul uten champagne, og med glasset hevt ønsker jeg alle lesere
GODT NYTT ÅR!
Tusen takk til alle som har vært innom bloggen min i 2009. Håper dere titter innom også i 2010.
Nyttårshilsen fra Heidi

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Powered by WordPress.com. av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: