Drømmen om å kvele Bill Gates

Jeg er sur og frustrert. Ordentlig sur og frustrert. Jeg er intet teknologisk vidunderbarn, men helt borte er jeg dog ikke når det gjelder å koble sammen tekniske duppeditter. Men nå må jeg nok gi tapt. Jeg får det bare ikke til.
Helt til for omlag 14 dager siden fungerte alt bra. Internett i god hastighet på kontoret i stabburet, trådløst nett i hele huset til diverse lap-top’er, hele to telefoner som ringte både inn og ut. Mobiltelefonen uten dekning skal jeg ikke nevne. (se forøvrig her om dette) Men så, for to uker siden koblet jeg til en adapter for IP-telefoni. Jeg trøblet da også, men etterhvert virket både nett og telefon. Jeg har hatt en mistanke om at ikke alle innstillinger var slik de skulle, men så lenge ting fungerte godt tok jeg meg ikke tid til å gjøre noe med det.
I går datt nettet ut på stabburet. Det trådløse nettet ellers virket så det suste, laptop’en fungerte innendørs og telefonen hadde både summetone og ringing. Jeg slo meg ned på gulvet, koblet fra alle ledninger, adaptere, rutere, splittere og pc’er. Rykk tilbake til start (så aldri noe til de 2000 kronene…). Jeg fant til og med fram bruksanvisninger for både den ene og den andre dingsen for å virkelig gjøre det ordentlig denne gangen. Jeg koblet opp etter alle kunstens regler, og Yesss! nettet virket på stabburet. Men det var et problem. Det trådløse nettet lå nede og telefonen virket ikke. Ny koblerunde. Alt så helt riktig ut. Alle lys blinket der de skulle, men nå virket hverken telefonen, det trådløse nettet eller nettet på stabburet. Hunden kom bort for å hjelpe til, men skygget raskt banen. Han enset nok at mors humør begynte å dale. Jeg slo av pc’en på stabburet igjen. Det tok sin tid, for akkurat da fant Windows ut at det var på tide å installere 18 nye oppdateringer. Jeg tok meg selv i å si mange stygge ord til den blå skjermen med det firefargede flagget. Det hjalp ikke det heller. Istedet lot jeg mannen i huset få en omgang kjeft uten at det ble noe bedre nettforbindelse av den grunn. Jeg gikk og la meg og drømte at jeg kvelte Bill Gates med en gul nettverkskabel. Han ble sakte lysende grønn i ansiktet. Han blinket grønt i ca. 20 sekunder for deretter å lyse konstant. Jeg strammet kabelen, gliste rått og så mannen eksplodere i røde, gule, grønne og blå fragmenter.

En kommentar om “Drømmen om å kvele Bill Gates

Legg til din

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Powered by WordPress.com. av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: