Knottens festkveld

I kveld er det Sankt Hans-aften. Lang arbeidsdag i dag, så det blir ikke mye til feiring. Når det lir litt utpå kvelden blir det å smake på noen oster med en østerriksk riesling til og en liten smak av hvit portvin og kanskje en rød Late Bottled Vintage portvin, kanskje avslutter jeg med et lite glass rødvin som ikke passer så godt til osten min, men det er nå godt med et glass rødvin lell.
Så kan vi nyte årets lyseste kveld sammen med knotten og resten av luftvåpenet i det grå og kjølige trønderværet. Jeg drikker vin, knotten suger blod. Alle er lykkelige. Med det ønsker jeg alle en hyggelig Midsommeraften!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: