Gavetips

Det ser unektelig litt bra ut med en e-post fra selve Hugh Johnson i innboksen til en vinskribent. Selv om det bare er gave- abonnement på vinmagasinet The World of Fine Wine han skal selge. Eller hans selgere. Tviler på at Hr. Johnson selv sitter å forfatter slike salgsmailer. Men for alle vinglade: Jeg kan trygt anbefale magasinet. Det koster en pen sum penger, 139 euro for fire utgaver, men bladene har mye godt lesestoff om vin og kultur. Et magasin man kan lese flere ganger og fordype seg i. Bladet er tykt som en liten bok og har en god layout og papirkvalitet. Første magasin jeg leste ga meg en god følelse. Slik skal god vinlitteratur være.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Powered by WordPress.com. av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: