Rådyrbjeff på fredag

I dag møtte jeg på ei rågeit med kje da jeg luftet hunden. De gresset fredelig, men følte nok at noen så på dem. Jeg var raskt oppe med kameraet, men ingen bilder ble helt bra. Jeg listet meg nærmere. Da hadde mor fått nok. «Kom her» bjeffet hun til avkommet i det hun jumpet på rådyrvis mot skogholtet. Den unge var som unger flest, den hørte ikke etter. «KOM HER» bjeffet mor igjen – streng i stemmen. Denne gangen adlød den yndige lille, og de to ble borte mellom trærne. Godt å vite egentlig, at det ikke bare er jeg som bjeffer til barna når de ikke hører etter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: