Vårens vakre eventyr

Det er vår, og det skjer ting her på gården. Det er tid for kalving hos høglandsfeet. I går kom en stolt mamma for å vise fram sin nyfødte kalv til resten av den lille flokken. Litt skeptisk iakttok hun meg mens jeg snek meg fram for å ta dette bildet. Kua heter Ardmore, og hun er selvfølgelig oppkalt etter en Highland malt whisky. Det er ingen uerfaren mor vi har med å gjøre her. Kua er nesten 9 år gammel, og dette er hennes fjerde kalv. Noen forslag på navn til den lille?

5 kommentarer om “Vårens vakre eventyr

Legg til din

 1. De kyrne der er så tøffe synes jeg. Det hender jeg går forbi noen, og jeg blir glad av å se på dem.

  Kalven kunne kanskje hete Hair?

  Jeg har fulgt deg en stund men ikke lagt meg til som følger før nå.

 2. Så flotte de er begge to!!!

  Om det er en herremann kunne han jo hete Grant?
  Etter slottet, whiskyen og den fantastiske Cary Grant! 🙂

 3. Vel om du er på en whisky tema ville jeg sagt Ardbeg! Både fordi det er en av mine favoritter og fordi det ligner på morens! Alternativt Eyrie, klubbnavnet til Ardmore!!!
  Forøvrig er vel gratulasjoner på sin plass.

 4. Velkommen som følger:) Veldig hyggelig.

  Liker alle navnene! Dette er en liten herremann, og jeg velger Ardbeg til ham. Jeg venter flere kalver utover våren, så de to andre navneforslagene blir med videre:)

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Powered by WordPress.com. av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: