Rosa burgerdrøm

Da er vi tilbake igjen, og klar for mange nye smaksopplevelser. Gårsdagen sto det grillet hamburger på menyen. De var selvsagt hjemmelagede. Hamburger er såre enkelt å få til. Jeg bruker kvernet høglandsfekjøtt eller vilt, tilsetter salt og pepper og rørere det til deig i food-prosessor. Litt aluminiumsfolie med olje på grillen forenkler stekingen. Så er det bare å dynge ned burgeren med det man måtte ønske. Hos meg ble det salat, tomat, løk og noen biter chevre.

Burger av høglandsfe er mildere enn viltburger. Jeg valgte derfor en god rosevin i glasset. Prieur Sancerre Rose 2008 (#57433 – kr. 179,90) kommer fra Loiredalen og har en lys lakserosa farge. Dufter av sommerlige blomster med innslag av roser, røde epler og rips. Dette er en tørr vin med frisk og god syre, middels fyldig og smak av stikkelsbær, rips, bringebær og rabarbra. Behagelig og forfriskende ettersmak som varer og varer. En elegant og fruktig rosevin med snert. Lekkert!

2 thoughts on “Rosa burgerdrøm

Add yours

Leave a Reply

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: