Sjekk ut HoseMaster of Wine

Sjekk ut denne amerikanske vinbloggen: HoseMaster of Wine Den er ført i pennen av Ron Washam, tidligere sommelier i Los Angeles som påstår at han er levende bevis på at alkohol tar livet av hjerneceller. Med et svært skrått blikk tar han vinbransjen og alle andre som drikker vin på kornet. Den er kanskje ikke så morsomt for alle. Det er mye intern vinhumor her og det blir sett med amerikanske øyne. Men jeg elsker det!
Jeg stjeler her rått og hensynsløst et avsnitt fra blogginnlegget The HoseMaster’s honest Guide to Grapes. Her er det sauvignon blanc som får sitt pass påskrevet:
“Sauvignon Blanc is only used as cocktail wine because it goes lousy with food. OK, it goes fine with food, but nobody serves it with dinner because it’s too cheap. It’s also known as Fume Blanc, a name Robert Mondavi made up in order to sell it, which has confused everyone since and is but one of the reasons he is now in Hell with Ernest and Julio and forced to drink Gruner Veltliner. (Which is what they serve by the glass in Hell, unless you want red, in which case it’s Pinotage. It used to be Zinfandel but they ripped it out because it’s hotter in Lodi.) Were it not for Sauvignon Blanc there would have been no reason to invent the Stelvin.”
Ron Washam, HoseMaster of Wine

En kommentar om “Sjekk ut HoseMaster of Wine

Legg til din

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Powered by WordPress.com. av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: