Fisk på menyen? Prøv denne app’en

Har du lyst på fisk, men er usikker på hva du skal lage og hvordan du skal gjøre det?
Den nye oppskriftsapp’en til Norway Seafoods gir deg en rekke tips på gode fiskemiddager presentert i en instruktiv oppskrifts-applikasjon med tekst, video og en tidslinje slik at selv uerfarne kjøkkenskrivere kan få alt ferdig til samme tid. 

Lastes ned gratis i App Store for iPhone og iPad. Søk på Norway Seafoods eller følg denne linken

Obs – Obs – Jeg har eierinteresser i firmaet bak app’en så innlegget er hverken uhildet eller objektivt. Når det er sagt er jeg fryktelig stolt over gutta i Fancypants Productions AS som har laget en så fin app.  

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: