Lenkesamling til all verdens vinland

I min søken etter kunnskap om vin fra hele verden har jeg etterhvert samlet meg opp en stor haug med lenker til bransjeorganisasjoner, produsentorganisasjoner og andre nyttige sider til de fleste relevante vinland.

Lenkene har jeg nå organisert for å bedre finne fram, og tenkte kanskje det kunne være til nytte for andre enn undertegnede. Jeg har derfor laget en egen side med lenkesamlingen som ligger ovenfor her under Lenkesamling – World of Wine.
Denne samlingen viser til vinland og regioner, og peker ikke til enkeltprodusenter.

I løpet av et par dager vil også samlingen over lenker til sider om vitikultur, vinifikasjon, wine business og annet vinindustri-snacks komme på plass.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: