Vinspill-app fra WSET

I hui og hast mellom deadlines på diverse vinspalter og kakebakst til 6.-klassingens 17. mai-arrangement kom jeg over en ny app til min iPhone. Det er utdanningsinstitusjonen Wine and Spirit Education Trust (WSET) som har lansert dette vinspillet. Utvikler er Moonshine Media.

Spillet går ut på å droppe vinflasker ned i det landet de tilhører ved å trykke på kartet. 10 flasker skal på plass i løpet av 60 sekunder i level 1. Deretter øker vanskelighetsgraden med distrikt og underdistrikt. Litt nerdete, og det liker vi godt. WSET Wine Game er gratis.

Du finner en link til nedlasting av spillet  her, eller du går inn på iTunes/Appstore og søker på WSET.

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: