Besøk danske Winelab på nett

Våre kjære danske naboer har mye å by på. Jeg ønsker å gjøre mine lesere oppmerksom på det danske nettstedet Winelab.dk 

Winelab er et ungt nettsted som er i ferd med å vokse og utvikle seg til noe spennende. Her er det vinanmeldelser, mat og vin-kombinasjoner, artikler om produsenter og andre bloggposter verdt å bruke tiden på.

Bakmannen bak Winelab er Mads Jordansen fra Aarhus. Han var opprinnelig planteskolegartner med en stor vininteresse. Etterhvert ledet vininteressen ham til å starte et vinimportfirma med fokus på små økologiske produsenter rundt om i Europa. Nå er det vin og journalistikk som opptar den unge dansken, og importfirmaet er avsluttet for at det ikke skal oppstå noen uheldige bindinger. I tillegg til winelab har han også et radiosnutt på lørdagsmorgenen om vin på dansk P4 i et programinnslag som kalles Vinland. Winelab har også andre deltidsutviklerer som bidrar.

Jeg traff Mads på en reise i Italia tidlig i sommer, og vi fant raskt tonen. Det er ikke så vanskelig med vinfolk. Det er som regel usedvanlig hyggelige mennesker. Jeg har fulgt med på hans winelab og syns den blir bedre og bedre ettersom det stadig fylles på med mer stoff.

Jeg syns spesielt seksjonen med vin og mad er vellykket med fokus på råvarer. Foreløpig er det en avdeling for grønnsaker, en for frukt og bær, en for urter og en for fisk og skalldyr. Med tiden vil dette bli et glimrende mat-og vinleksikon som ihverfall jeg vil benytte meg av.

Godt jobbet, Mads! Jeg gleder meg til fortsettelsen.

Foto: Runolfur Gudbjornsson/Photopop

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: