En typisk italiensk vin?

Kan noen fortelle meg hva en «typisk italiensk vin» er? Kan egentlig ikke komme på noe annet vinland som lager viner i med et så bredt spenn som Italia. Bildet er forøvrig tatt i Venezia, og en typisk Veneto-vin finnes egentlig ikke det heller. Det varierer jo fra de letteste, lette Bardolinoer til de tungeste, tunge Amaroner.

Jeg ville ha funnet det ut hvis jeg gikk inn i butikken, selvfølgelig. Det kunne jeg jo ha gjort, men jeg var altfor opptatt med å tøffe sakte framover i den uendelige køen av turister, holde godt på veske og verdisaker og se opp for alle de ekle duene. Nu vel, morsomt var det likevel.

En kommentar om “En typisk italiensk vin?

Legg til din

  1. he-he, typisk italiensk ja – den var vrien…

    I og med at butikken lå i turisttråkket i Venezia kan en vel anta at den har fått stå varmt og godt, er nogle overprisa og på grensen til skvip?

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: