Jeg skal, Jan Thomas skal, …skal du?

Neste fredag, den 12. mars, skal jeg holde et kåseri på Kvinnekonferansen på Løkken Verk. Temaet jeg har fått er «Et humoristisk syn på vin, finkultur og bondetradisjoner» Det er sannelig ikke småtterier. Det er Meldal Kvinnekraftverk som står bak konferansen, og det hele loses trygt i havn (håper vi, selv om jeg personlig nok aldri helt kan loses trygt til noe som helst) av Moment Events med ankerkvinne Ingunn Rekstad i spissen. Jan Thomas er nok det heteste navnet på menyen, men det er flere andre spennende foredragsholdere. Følgende er sakset (eller klipp og lim på moderne dataspråk) fra invitasjonen:

«Det blir glamour på bygda når Jan Thomas forteller sin historie om det å tørre å lykkes, være annerledes og spille på de beste strenger ved deg selv! Gründer Sigrid Jansen i designbyrået Form til fjells på Røros deler sine erfaringer og sine opplevelser ved å starte egen virksomhet på et mindre sted. Kommunikasjonsrådgiver Kjersti Bruheim brenner for flere kvinner i mediebildet, og oppfordrer spesielt disktriktskvinnene til å stå fram som gode eksempler. Bjørnar Andreassen fra KUN Senter for likestilling og kunnskap fører oss inn i problematikken rundt likestilling og mangfold i utviklingen av gode lokalsamfunn. Løkkens egen Anne Mari Svinsås og vindame Heidi Jaksland fra Orkdal holder hver sitt kåseri.»
Ikke nok med at det blir faglig påfyll, det blir også påfyll i form av sodd og litt vin (jepp, jeg har plukket ut, hvis de da gjør som jeg sier). Tilslutt blir det film i gruva på Løkken. En helaften med andre ord, for kun 500 kroner. Dette blir bra, det føler jeg på meg. Gå inn på www.kvinnekraftverket.no og meld deg på. Gjør det NÅ!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: