Julegaven fra kyr’n

Hva skal man blogge om i romjula, mon tro? Jeg kan berette om familieselskap, men det er ikke særlig spennende å høre om. Man spiser for mye, ungene maser for mye, man må ut å melke mellom middag og kaffe, og så er det kvelden. Jeg skal ihvertfall ikke skrive noe om juletrefest. Juletrefest er sååå koselig at jeg får God Morgen, Norge-følelse (der er det koselig der, så koselig at det er nødt til å være falskt) og kløe på ryggen. Jeg kan skrive litt om julegavene jeg har fått, men det blir igrunnen ganske så navlebeskuende. Men en gave skal jeg likevel skrive om. Mine kyr hadde nemlig også i år gått sammen om julegave til mor budeia. De bruker å gjøre det, denne gjengen med firbente. Hvert år spleiser de på en gave. I år var hestene også med på spleiselaget. Pakken var avlang og på til-og-fra lappen sto det»Til Heidi – Fra Miriam, Ronolda, Mimmi, Staslin, Slowfox, Vajra, Burugla m.fl. og Grand Fou og Vanja.» De to siste er hestene. Hva var det så kyrne hadde funnet på i år? Jo, det skal jeg fortelle deg. De hadde anskaffet flyttbare høyttalere til min Iphone eller Portable Speakers for Iphone fra Logitech: Pure-Fi Anywhere. En herlig duppedings som har ti timers batterikapasitet og bra lyd til å være nettopp en slik liten bærbar greie. Det er veldig greit å kunne docke Iphonen/Ipoden for å spille av alle sangene som finnes der. Høyt, uten øreplugger og for alle som måtte befinne seg rundt meg. Nå kan jeg lage egne spillelister som kan spilles på de merkligste steder. Det kan være på fjelltur hvis man måtte ha ønske om å rocke rundt leirbålet, det kan være godlyd når vi koser oss på «Slottet» (som er navnet på uteplassen vår, men som ikke ligner nevneverdig på et slott i det hele tatt), det kan være verdens tøffeste nachspielspilleliste til sene kvelder på hotellrom eller andre rom, det kan være avslappende badelister (til egenpleie i badekaret) og inspirerende låter til kreativt arbeide på strømløse arealer.

Jeg har sannelig snille kyr som gir så fin gave. Det er vel bare å synge Kua mi, jeg takker deg resten av året.Foto: Produsenten

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: