Kom til Kristin på Husaby 6.-9. august

I dag starter kulturfestivalen Kristin på Husaby i Skaun. Festivalen byr på et kulturelt program som favner vidt. Fra rockeren Ronni Le Tekrø til forfatter Anne-Karin Elstad og blueskongen Reidar Larsen (han omtales ofte som ukronet blueskonge, men vi kan jo alltids gi han en ekte kongetittel her på bloggen). I tillegg er det marked med flotte håndtverksprodukter (ordentlige saker, ikke noe juggel og skrammel). Alt finner sted på forskjellige steder i Skaun Kommune. Festivalprogrammet finner du her. Velkommen!

Bilder fra markedet i fjor.

En kommentar om “Kom til Kristin på Husaby 6.-9. august

Legg til din

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: