Dårlig trekk av Chess

Nationen melder at Sp-velgere føler seg mobil-lurt. Artikkelen tar utgangspunkt i en undersøkelse mobilselskapet Chess har utført der fem prosent føler seg lurt av mobile tjenester, og at Sp-velgerne er de som er mest negative. 1 av 10 Sp-velgere føler de har blitt lurt. Markedssjef i Chess, Jarle Alvær spekulerer i hvorfor: «Mobiltelefonen er fremdeles et litt urbant leketøy» sier han og fortsetter: «Sp-velgere er kanskje ikke like vant med å styre med mobiltelefoner eller å gjøre seg kjent med alle slags mobiltjenester. Da er det lettere å snuble i en fallgrop når man bestiller tjenester fra kommersielle aktører.»

Ja, ja. Sjelden har vi hørt en mer fordomsfull uttalelse om bygdemennesker og stigmatisering av et partis velgere. Senterpartivelgere er ikke sidrumpa tullinger med skylapper for framtida og utvikling. Faktisk er det mange Sp-velgere i byene også. Forskjellen på Sp-ere og mange andre velgere er at de kan tenke og vurdere, og ikke la seg styre av tanketomt og meningsløst innhold som mobilselskapene spyr ut. Bygdene er fulle av folk med pågangsmot, nye tanker og en urban livsstil – samtidig som det er mulig å nyte natur, dyreliv og roen et stykke unna eksos og byjag. Mobilen kan brukes til å styre melkeroboten eller brannvarslingsanlegget. Vi lar oss villig underholde av duppeditter her på bygda også, men vi ønsker kvalitet på innholdet. De nyttige og gode tjenestene er vel neppe de man føler seg lurt av.

Med dette nedlatende utsagnet har Chess stilt seg sjakk matt for mobilbrukere i distriktet. På tide med en reality-check kanskje?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: