Reiseklar igjen

Nå har jeg pakket kofferten igjen. Jeg skal til Sør-Amerika denne gangen, til Chile og Argentina. Jeg gleder meg stort. Jeg har aldri vært på disse kanter før, men andre som har vært der skryter uhemmet av fantastiske opplevelser. I et anfall av hjemlengsel allerede før jeg har dratt pakket jeg ned i Rosenborgskjorta også. Håper å få oppdatert bloggen på reisen, men lover ingenting.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggers like this: