Refs til New Christina i Perpignan

Det er ikke så ofte jeg klager over hotellstandard. Men hotell New Christina i Perpignan er verdt å advare mot. Jeg stusset litt over hotellet den dagen jeg kom (her). Hvis dette er det nye Christina, så lurer jeg veldig på hvordan det gamle så ut. Det plager meg ikke så mye at det er gammelt, at knottene på kommoden ikke er der, og at kleshengerne i skapet lå slengt på gulvet. Men jeg forventer at det skal være rent. Det er det ikke. Jeg har hele uken sett på hår fra et annet menneske på toalettet. Hårballen med mørke, lange hår ligger langs den ene fotlisten, og den er ekkel. I fugene på badeflisene er det mugg, og inngrodd støv sitter på alle lysbrytere og andre ting som stikker litt ut fra veggen. Jeg var forøvrig tilstede en gang de kom for å rengjøre og kun med en spartansk liten mopp blir det ikke rent. Jeg tør ikke tenke på hva som bor i gulvteppet.
Den andre tingen jeg forventer er at det skal være varmt vann i kranene. Det har ikke vært varmt vann her på to dager. Ingensteder. Danskene har heller ikke noe varmt vann. Vi blir da ihverfall våkne av å gå i dusjen.
Ikke har hotellet kommet med gaven min som CIVR skryter sånn av. Det skal være en vinopptrekker, så det er ikke noe stort eller viktig. Men når hotellet skal sørge for at det blir lagt på rommet mitt så bør de gjøre det. Programmet for reisen, som skulle være lagt sammen med gaven, så jeg heller ikke noe til før jeg maste meg til det i resepsjonen. Så nå vet du det. Finn et annet hotell. Mercure er bra.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggers like this: