I am back!

Endelig vel hjemkommet fra India. Sliten og fornøyd. Ingen internett å finne der vi bodde, så derfor ingen oppdateringer på bloggen heller. Men jeg som alltid har skrevet reisedagbok. Jeg skriver bestandig dag-for-dag rapport på reiser der tanker og inntrykk noteres fortløpende. Slikt husker man nemlig ikke tilslutt på reisen. Det må ned på papiret med en gang.

Reisedagboken legger jeg nå ut bit for bit med bilder og kanskje en videosnutt eller to her på bloggen. Håper det kan vare morsom lesning også for andre enn de involverte og for andre Indiafarere kan det være noe nyttig informasjon.

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: