Julefreden senker seg på Hammerfjeld

Nå har jeg melket den siste økta før julefreden senker seg. 20 glade kyr har avlevert sine edle dråper (?) og jeg gleder meg til å ta fatt på mine. Altså, å nyte noen edle dråper, ikke produsere dem, selv om det muligens er en uunngåelig konsekvens av å innta væske. I morgen har jeg fjøsfri, da skal husbonden få melke sjøl. I kveld står det gewürstraminer og rakefisk på programmet, en deilig tradisjon.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: