Hurra for P2 og Radioselskapet

Jeg hører på radio hver ettermiddag når jeg er i fjøset. Den senere tiden har jeg vært innom Radio Norge. Mye fengende musikk, men med fjernt og uinteressant tåkeprat mellom sangene. Litt ensformig i lengden ble musikken også etterhvert. Derfor er jeg nå tilbake påP2 og favorittprogrammet Radioselskapet som går mellom klokka fire og fem. Programmet byr på lærdom i mange former. Små merksnodigheter i verden spekuleres over, dagsaktuelle personer intervjues i Ukens Selskapsløve, bøker settes i Skammens Bokhylle og musikkprofilen er spennende. Ikke akkurat mainstream listepop. Selskapet tar også lytteren på en musikalsk jordomseiling med musikk fra alle verdens land alfabetisk. Ved å høre om hvordan musikken har fått sin form lærer man verden bedre å kjenne. Alt syes sammen av dyktige journalister som stiller kloke, direkte og tankevekkende spørsmål til sine gjester. Radioselskapet utvider min horisont i alle retninger, og er et program verdt å få med seg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggers like this: