Telefonterror fra Revmatikerforeningen

Nå ringte de igjen… Revmatikerforeningen. De skal ikke selge meg noe, men gratulerer meg fordi det angivelig er jubileum for hvor lenge jeg har støtta foreningen. De ringer meg jevnlig for å gratulere meg med dette. For de skal absolutt ikke selge lodd, må vite. Men jeg er så heldig å kunne få en spesialpakke som jeg må betale for. De siste par årene har jeg ikke ønsket å støtte foreningen da jeg opplever selgerne deres som frekke, og fordi foreningen aldri gir deg fred selv om du ber om det. Jeg har prøvd å komme meg ut av deres register ved henvendelse både på telefon og e-post, men det hjelper ikke. Bør ikke slike foreninger oppdatere sine oversikter iht hvem som har reservert seg for telefonsalg når kunden(?) ettertrykkelig ber om å få slippe ut. Noe av midlene de samler inn bør også gå til å sende telefonselgerne på kurs, og iallefall oppdatere salgsfrasene. Slik det er noe er det rett og slett latterlig, det er da ingen som går på noe slikt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggers like this: