Alarm om alarm

En ting jeg ikke liker er reklamer som spiller på den innebygde fryktene foreldre har for at det skal skje noe med barna. Spesielt forsikringsselskaper har vært på kanten med sine spekulative reklamer om å gjøre følgene av uhell og død så små som mulig. Men flere følger etter. Nylig hørte jeg en radioreklame der Sektor-alarm lurer på hvem du vil at barna skal møte når de våkner. Selvfølgelig vil ingen at barna deres skal møte på innbruddstyver eller andre skumle figurer i huset, men søren meg om jeg lar meg skremme til å kjøpe alarm fra et selskap som indirekte kaller meg en dårlig forelder. Fy skamme seg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggers like this: