Alarm om alarm

En ting jeg ikke liker er reklamer som spiller på den innebygde fryktene foreldre har for at det skal skje noe med barna. Spesielt forsikringsselskaper har vært på kanten med sine spekulative reklamer om å gjøre følgene av uhell og død så små som mulig. Men flere følger etter. Nylig hørte jeg en radioreklame der Sektor-alarm lurer på hvem du vil at barna skal møte når de våkner. Selvfølgelig vil ingen at barna deres skal møte på innbruddstyver eller andre skumle figurer i huset, men søren meg om jeg lar meg skremme til å kjøpe alarm fra et selskap som indirekte kaller meg en dårlig forelder. Fy skamme seg.

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: